Fitness Studio  E n e r g y
Добредојдовте во
Најдобрите соништа се остваруваат кога ќе се разбудиш !
Биди фит...
Биди посилен од твоите изговори !
Докажи се себеси...
Професионален план

Професионален план

Најпрофесионален пристап кон секој клиент, достапни фитнес инструктори во секој момент и пријатна атмосфера и амбиент во кој ќе се почувствувате како да сте дома.

Трансформирајте го Вашето тело

Трансформирајте го Вашето тело

Дозволете нашиот стручен кадар да се погрижи Вашето тело да изгледа онака како што Вие ќе посакате користејќи ги сите наши услуги...

За нас

Fitness Studio Energy е препознатлив по беспрекорната работа од 2002 година и може со право да се каже дека уште од самиот почеток е најопремен и најсовремен фитнес центар, воедно со најдобра локација и цени во Прилеп. Фитнес центарот располага со сопствена продавница за спортски додатоци во исхрана со најголем избор на производи со најдобри цени во градот.

Фитнес опрема

Располагаме со нова и најсовремена опрема во градот.

Energy Shop

Во нашата продавница можете да најдете се за Вашите потреби, од суплементи и фитнес акцесорија како и опрема за боречки спортови.

План за правилна исхрана (Диета)

Ние Ви нудиме подготовка на личен план за правилна исхрана со која ќе ги смените сите Ваши лоши секојдневни навики околу тоа колку, кога и што да се јаде.

Безбеден влез

Секој клиент во нашата теретана влегува со електронска картичка со која имаме евиденција за тоа кој кога влегува и кога излегува. Картичката е активна со самата уплата за членство и важи до истекот на датумот на кој е уплатено. Влез може да се направи само еднаш дневно.

QR CODE

На секоја од нашите справи имаме поставено QR кодови, кои ќе Ви помогнат на најлесен начин да дојдете до објаснување како се вежба на справата. Со едноставно скенирање со вашиот паметен телефон доаѓате до линк со видео објаснување и нема да лутате и сами да губите време во проучување.

Спа и останати услуги

Во нашиот објект располагаме со Финска сауна, солариум, антицелулитни масажи и апарат за слабеење со електростимулација.

Персонални тренинзи

Персоналните тренинзи ќе Ви овозможат да се чувствувате мотивирани и најбрзо да стигнете до саканата цел, тоа Ви го овозможуваат нашите професионални и образовани инструктори.

Работно време

logologo-shop
Пон – Пет: 08:00 – 22:00
Саб: 09:00 – 21:00

Попуст за членови

Fitness Studio Energy Ви ја нуди можноста да вежбате со попуст, за организирани групи со склучување на колективен договор со нас.
Red_Special_Sale_Discount_Sticker_PNG_Clipart_Image

Контактирајте со нас

Image background
Loading...

Новости

Филип Димески
Филип Димески е роден на 01.05.1990 во Прилеп, целиот негов живот тој е посветен на спортот, па тоа го натера и да се запише на ФФК (Факултет за Физичка Култура) во Скопје каде дипломира како професор по физичко воспитание во Јуни 2013 година. Истата година продолжи на последипломски студии на ФФК на насоката Спортски Менаџмент. Моментално е организатор на целокупната работа во Фитнес Студио Енерџи.
Работи како персонален фитнес тренер активно од 2015 година во кој период има постигнато многу резултати со различни клиенти.
Фитнес тренер
Филип Димески
Фитнес тренерФилип Димески

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE